Laboratorul de anatomie patologică Pathoteam Diagnostic oferă servicii de second opinion în colaborare cu medici de renume din țara și din străinătate. Un diagnostic precis este primul pas către un tratament corect și eficient. O a doua opinie poate face o diferență atât în ceea ce privește diagnosticul, cât și opțiunile de tratament. 

A doua opinie medicală anatomopatologică ar putea salva vieți

Cancerul este o boală foarte complexă, care dacă este diagnostic corect și la timp, poate fi vindecată. O a doua opinie în cazul neoplasmelor poate oferi o mai bună înțelegere a acestori afecțiuni complexe ca urmare pacienții pot lua o decizie informată cu privire la planul de tratament.

Laborator de anatomie patologica

De ce este nevoie de a doua opinie

În cazul afecțiunilor grave cum ar fi cancerul sau cele care necesită o intervenție chirurgicală complexă, obținerea unei a doua opinie medicală cu privire la interpretarea biopsiei vă poate confirma diagnosticul inițial și planul de tratament sau, în unele cazuri, poate schimba diagnosticul.

Pathoteam Diagnostic oferă cele mai avansate teste, potrivite ghidurilor, fiecărui caz care ajunge la noi. Medicii noștri înțeleg importanța unui diagnostic care determina deciziile de tratament și lucrează îndeaproape cu medicii sub îngrijirea cărora se afla pacienții, în timp ce folosesc istoricul clinic pentru a ajuta la stabilirea unor diagnostice precise.

Planurile de tratament medical sunt determinate de rezultatele testelor de laborator și fiecare tratament începe cu un diagnostic obținut de cele mai multe ori într-un laborator de anatomie patologică.  Specialiștii în anatomie patologică pot ajuta pacienții să ia decizii cruciale cu privire la sănătatea lor.

Ne consultăm frecvent cu alți specialiști, lucrăm într-un laborator acreditat, inspectat extern, și utilizăm în mod obișnuit procese de asigurare a calității pentru a asigura acuratețea.

La ce ajută o a doua opinie în anatomie patologică? 

  • când aveți mai multe opinii și recomandări diferite și trebuie să luați o decizie.
  • când nu ați primit un diagnostic clar sau o recomandare de terapie.când vi s-a recomandat o metodă terapeutică invazivă și doriți să vă asigurați că este cel mai eficienta modalitate de tratament. 
  •  când aveți nevoie de mai multe informații despre tratamentul sugerat.
  • când tratamentul nu oferă nicio îmbunătățire semnificativă a stării de sănătate. 
  • când doriți să aflați dacă există alte opțiuni de tratament pe care le puteți urma.