lServicii anatomopatologice decontate de CAS

Servicii anatomopatologice decontate de CAS

Servicii anatomopatologice decontate de CAS disponibile în cadrul Pathoteam Diagnostic, laborator de anatomie patologică și biologie moleculară. Situat în București, Pathoteam Diagnostic primește probe clinice pentru examinarea anatomopatologică de peste tot din țară. În laboratorul nostru efectuăm teste pentru afecțiuni benign și maligne, inclusive genetice. Cu ajutorul testării genetice, mai multi pacienții pot să beneficieze de un diagnostic precis și un tratament adecvat.

Servicii anatomopatologice decontate de CAS

La Pathoteam Diagnostic pacienții pot beneficia de servicii anatomopatologice decontate de CAS. În lista de servicii anatomopatologice decontate de CAS se află și teste genetice. 

Pathoteam Diagnostic este un laborator complex, cu o activitate medicală variată. Laboratorul nostru folosește tehnologie de ultimă generație, în cadrul căruia activează o echipă supraspecializată în anatomie patologică. 

Cu o echipă de medici specialiști rutinată în diagnostice histopatologice complexe, Pathoteam Diagnostic oferă rezultate rapide și detaliate. Lucrăm îndeaproape cu colaboratorii noștri, pentru ca pacienții aibă parte de cele mai bune rezultate medicale. 

Laborator de anatomie patologică și biologie moleculară 

Diagnosticul histopatologic devine din ce în ce mai utilizat în multiple afecțiuni, iar în cazuri complexe este crucial. La Pathoteam Diagnostic, echipa noastră de medici specialiști integrează în context clinic toate rezultatele de laborator obținute, pentru a oferi pacientului un diagnostic precis.  

De asemenea, în cadrul laboratorului nostru efectuăm și testare genetică. Testarea genetică este efectuată pentru a identifica anomalii genetice asociate cu afecțiuni specifice, și au rolul de a confirma un diagnostic sau a determina riscul unei persoane de a dezvolta o boală genetică. 

Servicii anatomopatologice decontate de CAS în cadrul laboratorului Pathoteam Diagnostic 

Laboratorul de anatomie patologică și biologie moleculară Pathoteam Diagnostic, va pune la dispoziție o gamă extinsă de servicii anatomopatologice decontate de CAS, care va vor ajuta obțineți un diagnostic corect și detaliat. Dispunem de peste 20 de colorații, panel de aproximativ 200 de anticorpi IVD, precum și de Linie automată de imunohistochimie DAKo și Ventana.

Lasă un răspuns