Pathoteam Diagnostic

Laborator de anatomie patologica

Anatomia patologică este puntea dintre știință și medicină

Microscoape și echipamente de ultimă generație

Toate specimenele sunt stocate și examinate conform celor mai recente protocoale internaționale.

Certificare în managementul calității și siguranței

Laboratorul Pathoteam este certificat CertRom conform standardului SR EN ISO 9001:2015 în urma unui proces extern de verificare a calității.

Colaborare cu medici specialiști din țară și din străinătate

Pentru cazurile complexe oferim facilitarea accesului la specialisti de top din tara si din strainatate.

Medici și asistenți cu stagii de pregătire internaționale

Echipa formată din medici, asistenți și tehnicieni cu multiple specializări și stadii de formare profesională internaționale.

PathoTeam Diagnostic

Laborator de anatomie patologică construit pe expertiză

Pathoteam diagnostic este un laborator de excelență în anatomie patologică. Echipa este formată din medici, medici rezidenți, asistenți medicali și tehnicieni, astfel încât, împreună, pot deservi o gamă largă de patologii, la cele mai înalte standarde. Lucrăm științific și cu echipamente de ultimă generație, permițându-ne să oferim un diagnostic corect și rapid. Echipa noastră este construită pe expertiză, atenție la detalii, rapiditate, pentru ca medicii să poată oferi pacienților metode terapeutice cât mai eficiente.

Ești doar la un pas distanță de un diagnostic corect

În laboratorul de anatomie patologică Pathoteam Diagnostic, diagnosticul histopatologic al biopsiilor și pieselor excizate chirurgical, precum și examenul citologic, se efectuează rapid și cu acuratețe, respectând protocoalele internaționale de calitate și siguranță pentru fiecare etapă din procesul de prelucrare a specimenelor.

Servicii laborator de anatomie patologica

Laborator de anatomie patologica

Histopatologie

Oferim o gamă completă de servicii de histologie cu timpi de răspuns rapid direct din nostru laborator certificat. 

lame in laborator

Imunohistochimie

Imunohistochimia este o tehnică folosită pentru secțiuni de țesut montate pe lame de sticlă.

laborator de anatomie patologica

Biologie moleculara

Biologia moleculară poate fi folosită pentru diagnosticare dar și pentru a ghida prevenția și tratamentul.

Citologie

Oferim servicii complete de patologie chirurgicală și citologie, atât ginecologice cât și non-ginecologice.

Un laborator de anatomie patologică de încredere

Laboratorul PathoTeam Diagnostic are o reputație de excelență în furnizarea de servicii de patologie de calitate. Din laboratorul nostru de ultimă generație din București, echipa noastră oferă servicii de diagnosticare profesioniștilor medicali, furnizorilor de servicii medicale și pacienților.

Echipamente de ultima generație

În laboratorul nostru avem cele mai performante microscoape, precum și cele mai noi echipamente de laborator. Cu ajutorul acestora și a experienței noastre, vă asigurăm că probele prelevate vor fi analizate cu atenție în condiții de maximă siguranța returnând rezultatele testelor clinice fără probleme.

Leaderi in anatomopatologie

Asistenți Universitari, Doctorii în Știinte Medicale, membri în organizații profesionale de specialitate naționale și internaționale, cursuri de specializare internaționale, echipa PathoTeam este una dintre cele mai experimente echipe în anatomopatologie.

Rezultate transmise electronic

Prin comunicarea electronică a rezultatelor medicilor, spitalelor si clinicilor, acestea pot fi acționate în cel mai scurt timp posibil, contribuind la îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților.

Servicii excepționale pentru pacienții tăi

Elementele esențiale al laboratorului nostru sunt rapiditatea, acuratețea, gamă largă de patologii deservite și furnizarea unui serviciu de histopatologie independent personalizat și de calitate.

Livram Diagnostice! Sprijinim Pacientul

Misiunea noastră este să devenim cât mai buni, să oferim cele mai corecte diagnostice pentru a ajuta cât mai mulți pacienți să obțină un tratament corect și eficient. 

Laborator de excelență în anatomie patologică

În spatele fiecărui specimen se află un om speriat, a cărui viața poate depinde de diagnosticul pus. Um care merita să beneficieze de cel mai bun tratatment. 

Rolul nostru este crucial cu fiecare specimen pe care îl analizăm. O mică greșeală poate avea consecințe serioase asupra vieții unui pacient. 

Pathoteam Diagnostic înseamnă o echipă sudată, care se susține și se ajută reciproc. Suntem alături de colaboratorii noștri și pacienții acestora de fiecare dată când este nevoie. 

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum putem vă putem ajuta.

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-20:30
Sâmbăta-Duminica: Închis