pathoteam

Pathoteam Diagnostic, un proiect de suflet

Încă de când am luat contact cu medicina, mi-am dorit să pot face ceva diferit pentru pacienți, iar anatomia patologică reprezintă baza în orice plan de tratament individualizat bolii și pacientului. Așa a luat naștere Pathoteam Diagnostic, laborator de anatomie patologică și biologie moleculară, în cadrul căruia activează o echipă de specialiști care acoperă o gamă largă de patologii.

Laborator complet de Anatomie Patologică 

Experiența dar și pregătirea profesională în afara țării m-au condus spre idea de a avea un laborator de anatomie patologică care are ca obiectiv prioritar orientarea spre pacient, precum și asigurarea unui diagnostic histopatologic cat mai complet și mai personalizat.

Astfel că la Pathoteam Diagnostic efectuam toată gama de proceduri moderne specifice acestui domeniu inclusiv tehnici de biologie moleculară şi genetică. 

Pathoteam

De la înființare și până în prezent, odată cu dezvoltarea activității noastre, Pathoteam Diagnostic a fost dotat cu echipamente performante  care să adauge un plus in diagnosticul pacienților. 

Împreună cu colegii mei depunem toate eforturile pentru a menține un nivel înalt de calitate al serviciilor prestate, iar investițiile și dezvoltarea continue au condus la lărgirea panelului de investigații efectuate în laboratorul nostru de anatomie patologică. 

Pathoteam Diagnostic, mai mult decât un laborator de anatomie patologică 

În afară de calitate și expertiză, la Pathoteam Diagnostic punem accent și pe rapiditate. Îmi doresc să putem furniza în timp util rezultatele analizelor, economisind timp crucial pentru starea de sănătate a pacienților.

Ne desfășurăm activitatea în București, iar laboratorul nostru este dotat cu toate echipamentele necesare analizelor pe care le efectuăm. Suntem certificați în urma unui audit extern, iar  procesarea probelor, colorarea și montarea lamelor este automatizată. 

Rapoartele noastre sunt detaliate și conțin toate informațiile necesare pentru un tratament individualizat, inclusiv rezultatele testelor imunohistochimice care au efectuate în scop diagnostic și/sau prognostic.

Parte din subprogramul național de testare genetică oncologică 

Începând din luna martie laboratorul nostru face parte din subprogramul național de testare genetică oncologică, și are ca obiectiv testarea profilului molecular în scop diagnostic şi de monitorizare a bolii, la pacienții oncologici.

 

Lasă un răspuns